Vad är på gång?

Terminen närmar sig slutet. Men det är fortfarande en hel del på gång.

Schackskola för alla åldrar
På lördagar klockan 10:00 – 12:00 är det schackskola med Josip Vrabec. Alla är välkomna att vara med, oavsett ålder eller hur duktig man är.

Blixtkuppen
Under våren har vi en gång i månaden spelat blixtturnering. Det finns också en tävling där man får räkna sina tre bästa resultat. Torsdagen den  11/5 klockan 18:30 är det den sista deltävlingen. Alla är välkomna att vara med. Just nu leder Josip Vrabec totalkuppen, men Lukas Spång är tätt i hälarna.

Klubbmästerskapet
Torsdagen den 18/5 klockan 18:30 avgörs sista ronden i årets klubbmästerskap. Både klass A och klass B är väldigt jämna och många spelare har fortfarande chansen att vinna.

Fluxkuppen
Under våren har vi en gång i månaden spelat deltävlingar i Fluxkuppen. Det är snabbschack med tidshandikapp baserat på vilken rating man har. Detta gör att alla har chansen att vinna. Torsdagen den 25/5 är det sista deltävlingen. Alla är välkomna att vara med oavsett hur många deltävlingar man spelat tidigare. I totalkuppen är det jämt i toppen men kampen om segern står i första hand mellan Lukas Spång och Magnus Spång.

Prisutdelningar
Torsdagen den 25/5 blir det också prisutdelning för Klubbmästerskapet, Blixtkuppen, Fluxkuppen och Höstturneringen grupp A.

Sommarkuppen i Västervik
Tisdagen den 6/6 är det Sommarcupen i Västervik. Sista anmälningsdag är 4/4. Berätta gärna på klubben om du vill åka så att vi kan ordna samåkning på ett bra sätt. Läs mer här.

Distriktsmästerskap i blixt
Lördagen den 10/6 är det distriktsmästerskap i blixt. Det blir både en individuell och en lagtävling. Sista anmälningsdag är 5/6. Klubben betalar anmälningsavgiften för alla lag och eventuellt också en del av reskostnaden. Berätta gärna på klubben om du vill åka så att vi kan ordna samåkning på ett bra sätt samt hur många lag vi ska anmäla. Läs mer här.